Bőrradírok 2017-03-13T14:54:12+00:00

Bőrradírok

FACIAL PEELING I – bőrmegújító hámlasztás

Otthon is elvégezhető, biztonságos bőrmegújítás. Enyhe bőrhámlasztó komplexszel szemcsék nélkül távolítja el az elhalt hámsejteket. Finomítja a bőrfelszínt, felfrissíti és lágyítja a bőrt.

Már az első kezelést követően láthatóan megtisztítja és megfiatalítja, azonnal bársonyossá és sugárzóvá teszi a bőrt. A termék rendszeres használatával az arc egyre egyenletesebbé és fiatalosabbá válik, elősegíti a hatóanyagok felszívódását.

 

Kiszerelés: Hatóanyagok:
50 ml Glükolsav, szorbitol, almasav, élesztő enzimek, borsav, citromsav

 

Tipp a használatához:

Vékony rétegben kenjük fel az arcunkra, a szemkörnyéki ráncokat se hagyjuk ki! Addig hagyjuk hatni (kb. 10-30 percig) ameddig a fehér szín olajosan fénylővé nem válik, majd kezdjük el ujjbegyeinkkel apró körkörös mozdulatokkal dörzsölni az arcot! Az elhalt hámsejtek úgy jönnek le a bőrünkről, mint a füzeten maradt radírmaradványok. Nagyon jó érzés, amint látjuk, érezzük bőrünket fellélegezni! Alapos, pár percig tartó finom dörzsölgetés után bő vízzel öblítsük le, (ha nagyon csúszik, fogjunk 2 db vattapamacsot és annak a segítségével mossuk le a folyóvíz alatt) töröljük szárazra az arcunkat, majd paskoljuk át a tonikkal és a bőrünkre való arckrémmel! Megéri, de nagyon! Bőrünk valósággal újjászületik!

PEELING II – mechanikai peeling, mikro-golyócskák

A bőr fiziológiás hámlását segíthetjük, ha ezekkel a mikro-golyócskákkal radírozzuk le a bőrt, így eltávolítjuk az elszarusodásokat és a komedókat. A PEELING II-t más BELICO készítményekkel keverve (arctisztító gél, tej, tusfürdő, masszázs olaj), szabadon állíthatjuk be a kívánt peeling-erősséget. A FACIAL PEELING I-be keverve fokozhatjuk annak hatását!

Kiszerelés: Hatóanyagok:
35 ml Szemcsés nejlon golyócskák

Peeling III – Enzimes peeling por

1 perces hatóidejű enzimes peeling, a legérzékenyebb bőrökre is! Vízzel keverve, egy percig masszírozzuk át vele bőrt, majd bő vízzel öblítsük le. Azonnal simább bőrkép, ragyogó kisugárzás.

Kiszerelés: Hatóanyagok:
35 gr Enyhe tenzidkeverék, talkum, betain, allantoin, enzimek (proteáz és lipázenzimek)

AHA CREAM I – 10%-os gyömölcssavas krém, bőrmegújító hatással

Bármely bőrtípusnál, kizárólag szakavatott kozmetikus ajánlása alapján. Ráncok, pigmentfoltok, hegek, gyulladások enyhítésére, a bőr tisztátalanságainak csökkentésére. Alkalmazható a kézfej, kar pigmentfoltjainak halványítására is. Alkalmazás: A javasolt kúra időtartama 4 hét. Az első héten 2 alkalommal, a második héten minden másnap, a harmadik és negyedik héten minden este kenjük be vele az alaposan megtisztított arcbőrünket. Reggel az arctisztítónkkal mosakodjunk meg, szükség lesz rá, hogy az elhalt hámsejtektől alaposan meg tudjuk tisztítani a bőrünket.

Kiszerelés: Hatóanyagok:
35 ml Glikolsav, Szkvalán, Almasav, Citromsav, Szalicilsav, Karitévaj

AHA CREAM II – 15%-os gyömölcssavas krém, bőrmegújító hatással

Bármely bőrtípusnál, kizárólag szakavatott kozmetikus ajánlása alapján. Ráncok, pigmentfoltok, hegek, gyulladások enyhítésére, a bőr tisztátalanságainak csökkentésére. Alkalmazható a kézfej, kar pigmentfoltjainak halványítására is.

Kiszerelés: Hatóanyagok:
35 ml Glikolsav, Szkvalán, Almasav, Citromsav, Szalicilsav, Karitévaj

Alkalmazás:

A javasolt kúra időtartama 4 hét. Az első héten 2 alkalommal, a második héten minden másnap, a harmadik és negyedik héten minden este kenjük be vele az alaposan megtisztított arcbőrünket. Reggel az arctisztítónkkal mosakodjunk meg, szükség lesz rá, hogy az elhalt hámsejtektől alaposan meg tudjuk tisztítani a bőrünket.

Vendégeim véleménye a Belico bőrradír termékekről:

 

Számomra az érintés talán a legfontosabb emberi megnyilvánulás! A Te kezed finomsága nagy vonzerő.Nekem még sose voltak ilyen jó kozmetikumaim! Pedig sokat próbáltam már, boltit is, meg kozmetikait is. Neked köszönhetem! Sose szerettem kozmetikába menni a zaj, a tömegjelenetek, a rádió miatt! Nálad jó!

Susi

A Hajni tökéletes munkát végez. Ő az első kozmetikusom, akit merek ajánlani másoknak, mert a kezelés után és a javasolt krémekkel biztos vagyok benne, hogy látványos lesz a változás bárkinél. Én neki köszönhetem azt is, hogy kiiktattam a bőrömmel érintkező rákkeltő anyagokat az életemből.

Marcsi

Több kozmetikusnál jártam már, de mindig volt valami, ami nem stimmelt. Hajninál ilyen nincs, viszont van: tisztaság, nyugalom, meghitt hangulat, jó zene, kedvesség, vendégszeretet, minőségi termékek, szaktudás. Hajni, ahogy az ügyes kezeivel masszíroz …, azt nem lehet szavakba önteni, meg kell tapasztalni!

Tné Ildi