Belico-rövid leírás 2017-03-13T21:41:33+00:00

Belico-rövid leírás

A Belico Derma Concept termékeit saját receptúra szerint, neves német bőrgyógyászok egy vezető laboratóriumban, plasztikai sebészekkel, kozmetikusokkal és tapasztalt vegyészekkel együttműködve állítják elő.

Plasztikai sebészet nélküli alternatívát kínál a mimikai ráncok hatékony eltüntetésére, a ráncok mélységének csökkentésére, valamint ezek megelőzésére, maximálisan bőrbarát, BDIH ellenőrzött hatóanyagokkal.  Folyamatos kutatások eredményeként olyan új hatóanyagokat fedeztek fel, amelyek a bőr élettani folyamataiba káros mellékhatások nélkül avatkoznak be, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének vagy működésének természetes elemei.

Ezek az innovációk, high-tech hatóanyagok a következők: Argireline, Registril, Syncoll, Matrixyl 3000TM, ReguSeb, EvermatTM, Biophytex, Perfeline, Ectoin, Madecassoside, RenovageTM, Defensil, Derma White, Seboclear.

A hatékonyságot garantálják a természet kincsei: tiszta természetes olajok, vitaminok, növényi kivonatok, többrétegű liposzómák, bőr-és természetazonos hatóanyagok.

Gyakori kérdések

Vendégeim véleménye a Belico termékekről:

 

Számomra az érintés talán a legfontosabb emberi megnyilvánulás! A Te kezed finomsága nagy vonzerő.Nekem még sose voltak ilyen jó kozmetikumaim! Pedig sokat próbáltam már, boltit is, meg kozmetikait is. Neked köszönhetem! Sose szerettem kozmetikába menni a zaj, a tömegjelenetek, a rádió miatt! Nálad jó!

Susi

A Hajni tökéletes munkát végez. Ő az első kozmetikusom, akit merek ajánlani másoknak, mert a kezelés után és a javasolt krémekkel biztos vagyok benne, hogy látványos lesz a változás bárkinél. Én neki köszönhetem azt is, hogy kiiktattam a bőrömmel érintkező rákkeltő anyagokat az életemből.

Marcsi

Több kozmetikusnál jártam már, de mindig volt valami, ami nem stimmelt. Hajninál ilyen nincs, viszont van: tisztaság, nyugalom, meghitt hangulat, jó zene, kedvesség, vendégszeretet, minőségi termékek, szaktudás. Hajni, ahogy az ügyes kezeivel masszíroz …, azt nem lehet szavakba önteni, meg kell tapasztalni!

Tné Ildi