Sminktetoválás 2017-06-09T15:10:41+00:00

Sminktetoválás

Miért dönts a szemöldöktetoválás mellett?

Egy szépen ívelt, rendezett szálakból álló szemöldök az egész arcot meghatározza.

Gyakran kérdezitek tőlem:

Fájni fog?

Van aki szinte semmit nem érez, van aki azt mondja, hogy bizony igen kellemetlen. Egyrészt függ az egyéni fájdalomtűrő képességtől, másrészt olyan tényezőktől, mint a havi ciklus, a lelkiállapot, fizikai diszkomfort (éhség, kialvatlanság), hogy ki mennyire éli meg fájdalmasnak. Hatékony érzéstelenítőkrémmel dolgozom, továbbá mindent elkövetek azért, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát. Sem félni nem kell, sem szenvedni, ez biztos! Egy alapos szemöldökszedés sokkal kellemetlenebb, mint maga a szemöldöktetoválás!

Az arc két fele sosem teljesen egyforma, így sok esetben a két szemöldök sem; pl. az egyik jóval magasabban van a másiknál vagy jóval rövidebb, jóval ritkább szőrzetű, vagy egyáltalán nincs.

Egy szép szemöldöktetoválással szimmetrikussá alakíthatjuk őket DE: Csakis a természetességre törekvést szemmel tartva! Éppen annyit tehetünk hozzá és éppen annyit csalhatunk el, amennyitől nem lesz feltűnőbb a változás, mint az asszimmetria maga.

Éveink előrehaladtával egy szemöldöktetoválással is megfiatalodhatunk, pl. ha a lefelé ívelő vonalat megemeljük. Egyből nyitottabbá és mosolygósabbá válik a tekintet.

Ha a forma rendben is van, lehet, hogy túl világosak a szálak és beleolvadnak a bőr színébe.

Ha túl sötét és/vagy túl sűrű a szemöldökünk, akkor is előny egy jó alap, ami segítségünkre lehet abban, hogy mi magunk is tudjuk szedni a szálakat, hisz lesz egy forma amit bátran követhetünk.

A sminktetoválás és én

A szépítész szakma szerelem volt egész fiatal koromtól fogva, bár pályafutásomat nyelvtanárként kezdtem. 2008-ban elvégeztem a kozmetikus iskolát, s hálás vagyok, hogy ma már azzal foglalkozhatok, amit tiszta szívemből szeretek!

Az arcápolás, kozmetika terén a mai napig a következőket tartom követendő iránynak: tudatosság, tisztaság, felelősség, gondoskodás, lelkiismeretesség, megújulás.

A megújulást mind külsőleg, mind belsőleg fontosnak tartom, így biztos vagyok benne, hogy 2016-ban nem volt véletlen, hogy jó időben, jó helyen, nagyon jó lehetőségként találkozhattam a sminktetováló szakmával, s az egyik legkiválóbb mestertől tanulhattam, Vörös Gyöngyitől. Ő mindig is példaképem volt a szépségipar profi szakemberei között.

A irányelveket a sminktetoválás terén is követem, egy plusz adni vágyással, a szépség s harmónia még tartósabbá való formálásával.

Szálazott hatású szemöldöktetoválás

39 900Ft/alkalom

Púderes hatású szemöldöktetoválás

39 900Ft/alkalom

Hybrid (szálazott+púderes)

42 900Ft/alkalom

Szempillasűrítő sminktetoválás

22 000Ft/alkalom

Az ár tartalmazza a 3 hónapon belüli 1 korrekciós tetoválást is.