Mit mondanak rólam… 2017-04-14T15:29:48+00:00

Hajni kedves, nyugalmat árasztó, figyelmes személyisége bármilyen kezelést kellemes időtöltéssé tesz. Hosszú kihagyás után is számon tartja a problémáimat, a használt kozmetikumaimat, emlékszik az egyéni igényeimre. Mindemellett az alkalmazott kezelések mögött szakértelem, hozzáértés, hosszú tanulás érezhető. Hajnit olyan szakmai kíváncsiság és tanulni vágyás vezeti, amit ritkán tapasztal az ember. Szakmája szeretetét le sem tudná tagadni.
Steiner Melinda

Szia Hajni!
Szeretném még egyszer megköszönni a segítségedet és a csodálatos sminket. Hajnalban majdnem ugyan olyan szép voltam mint amikor kifestettét. A majdnem-et is csak azét mondom, mert a táncolásban azért kicsit megizzadtam. A lényeg, hogy mindenki el volt ájulva, a képeken is mintha egy másik ember lenne. Szerintem az életben soha nem leszek ilyen szép és ezt NEKED köszönhetem!
Kata

Több kozmetikusnál megfordultam életem során, mindegyikkel kapcsolatban volt valamilyen kardinális problémám. Hajninál mindent megkapok, ami fontos nekem!

Személyisége biztonságot jelent, körültekintően beszéli meg a kezelés részleteit, gondosan választja ki az alkalomhoz és a vendég pillanatnyi állapotához illeszkedő kozmetikumokat és kezelési módozatokat. Ügyes kezével szinte észrevétlenül varázsolta széppé fáradt arcomat.
Rózsa

 

Számomra az érintés talán a legfontosabb emberi megnyilvánulás! A Te kezed finomsága nagy vonzerő.Nekem még sose voltak ilyen jó kozmetikumaim! Pedig sokat próbáltam már, boltit is, meg kozmetikait is. Neked köszönhetem! Sose szerettem kozmetikába menni a zaj, a tömegjelenetek, a rádió miatt! Nálad jó!
Susi

 

A Hajni tökéletes munkát végez. Ő az első kozmetikusom, akit merek ajánlani másoknak, mert a kezelés után és a javasolt krémekkel biztos vagyok benne, hogy látványos lesz a változás bárkinél. Én neki köszönhetem azt is, hogy kiiktattam a bőrömmel érintkező rákkeltő anyagokat az életemből.
Marcsi

 

Hinni szeretnék benne, hogy az előttünk álló évtizedekben megvalósulhat, hogy a környezettudatos létforma magától értetődő legyen mindenki számára.
Felelős és előrelátó embernek tartom azt, aki ma – amikor ez még egyáltalán nem magától értetődő – már így él, így dolgozik. Hajni számomra ilyen felelős személyiség, aki gondosan válogatja meg azokat az alapanyagokat, azokat a szisztémákat, melyeket a kezelések során használ. Precíz kutatásokat végez, megkeresi a bőrnek természetes úton leginkább kedvező, ugyanakkor kellően hatékony összetevőket. Nála ismertem meg, hogy különleges gépek bevetése nélkül is milyen jól végzi a természet a liposzómákon keresztül a maga regeneráló tevékenységét. B.