Magamról 2017-01-25T13:25:56+00:00

Magamról

Szia! Jelity Hajnalka vagyok,

1993-ban végeztem Pécsett a JPTE angol szakán. Az élet úgy hozta, hogy a diplomaszerzés után jó pár évet tölthettem külföldön. Belgiumban járhattam egyetemre, Franciaországban megélhettem a gyermekvárás csodáját. A leghosszabb időt Izraelben töltöttük, ahol tovább gazdagodhattam egy igazán más kultúra megismerésével, emberismerettel, elfogadással, a héber nyelvvel, önkéntes tanítással, számítógépes és sminkes tanfolyamokkal… Mindig hálás leszek ezekért az évekért.

Meglehetősen későn léptem a dolgozó nők klubjába, de nagyon lelkesen vetettem magam bele a nyelviskolai oktatásba. Mégis, minden évnyitóval nagyobb lett bennem a bizonyosság, hogy az igazi utam, elhivatottságom nem a katedra, de szeretek a mai napig tanítani, emberi kapcsolatoktól gazdagodni. Tanítani és tanulni: hol könyvből, hol az élet lapjaiból, mert hát osztottak pár igen komolyat nekem is… de alapjában véve nyitott vagyok és nem félek a változásoktól.

A “szépítész” szakma mindig szerelem volt egész fiatal koromtól fogva, így 2008-ban elvégeztem a kozmetikus iskolát, s ma már azzal foglalkozhatok, amit tiszta szívemből szeretek!

Egészség, tudatosság, tisztaság, felelősség, gondoskodás, lelkiismeretesség, látványos bőrkezelés. Ezek a jelzők alapozták meg az elképzeléseimet, amikor közel 10 éve elkezdtem méreganyag mentes kozmetikumokkal szépíteni.

Számomra a kozmetika egyet jelent az odaadással, szépüléssel, megújulással, feltöltődéssel, s megnyugvással egy rohanó világban.

Boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit teljes szívemből szeretek.