Exkluzív Megújulás 2017-05-25T10:52:07+00:00

Exkluzív Megújulás

…nem csak különleges alkalmakra

A 3 órás kezelés alatt nemcsak tested, lelked töltődik fel energiával, hanem látványosan megújulsz, megszépül az arcbőröd, kisimul a dekoltázsod, finom sminktől ragyog a tekinteted, s puha tapintású lesz a kezed.

Mire számíthatsz?

Ne feledd, ez idő alatt nem szólal meg a telefonom, nincs más vendég a kozmetikában!
Igazi kikapcsolódásban, pihenésben lehet részed, mert az itt töltött 3 óra csak Rólad szól!

Kinek ajánlom?

  • Mindazoknak, akik hosszantartó kényeztetésre, totál kikapcsolódásra vágynak, s nem mellesleg szeretnék ha bőrük mindeközben teljesen kisimulna és feltöltődne.

A kezelés menete

Első lépésként bőrödet jojobaolajos arctejjel gyengéden megtisztítom, hidratáló tonikkal frissítem, majd lágy enzimes bőrradírral lemasszírozom az elhalt hámsejteket.
Arcod azonnal üde színűvé válik!

A következő lépésben is kényeztetlek egy többrétegű liposzómás, rövidebb masszírozással, majd felviszek egy tisztító méregtelenítő maszkot, mely a mélyebb hámrétegekből magába szívja a pórusokban megtapadt szennyeződéseket és értékes olajokkal táplál.
A bőrlégzés szabaddá válik és bársonyos tapintást kapunk.

Speciális bőrfeltöltő tonizálás következik, újabb, bőrtípusnak megfelelő mélyhatású liposzóma és koncentrátum, majd egy vitaminokban gazdag maszk, ami táplál és ellátja a bőrt nedvességgel, feszesítő hatóanyagokkal.

A szemkörnyék finom bőrét sem hagyom ki: szemkörnyékápoló koktéllal és a svédmasszázs finom mozdulataival frissítem fel az érzékeny bőrfelületet.

Hidd el, az igazi kényeztetés még csak most következik, a 30 perces arc-nyak-dekoltázs masszázs keretében, a diszkrét illatú masszázsolajok egyikével!

Végül, az algás gumimaszk nyomóhatása gondoskodik arról, hogy bőrödről semmit se kelljen letörölni, hanem maradéktalanul minden felszívódjon. Az eredmény garantáltan látványos lesz!

Az eredmény életteli, kisimult, sugárzó arc, kipihent test, feltöltődött lélek a kezelés utáni napokban is!

S ami szintén nem fog elmaradni és egész biztosan jól fog esni, az a kéz-és fejmasszázs!

A kézmasszázstól nemcsak puhák és ápoltak lesznek a kezeid, hanem az energiád is mozgásba kerül, hisz a kézfejen számtalan idegvégződés van és energiapálya, ezért masszírozása jótékonyan hat az egész szervezetre.

A fejbőr újjászületésének egyik leghatékonyabb módja lehet a fejmasszázs, mely egyszerre relaxáló és stimuláló hatású. Serkenti a vérkeringést, elősegíti e terület oxigén- és tápanyag-ellátását, oldja a stresszt, jó közérzetet biztosít.

Nekem csak egy problémám van vele, hogy sosem elég belőle!

Legvégül ha szeretnéd, egy nappali sminkben is részesülhetsz!

Exkluzív Megújulás

15000Ft/alkalom