Belico Cocon kezelés 2017-06-20T13:56:05+00:00

Belico Cocon kezelés

Ráncok nélkül: A Belico COCON exkluzív kényeztetésével

Exkluzív feszesítő NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRAKTIVÁLÁS, “becsomagolós” technikával

A kezelés plasztikai sebész nélküli alternatívát kínál a mimikai ráncok hatékony eltüntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának, feszes tónusának megőrzésére!

A prémium kényeztetés feszesítő hatása mellett, lassítja az öregedési folyamatokat, újraformálja az arc kontúrját!

A kezelés érdekessége a cocon (franciául selyemgubót jelent) “becsomagolós” technika, ami során felmelegszik a bőr és az értékes hatóanyagok bepréselődnek.

Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak.

Kinek  ajánlom?

  • 40 év feletti, érett, rugalmasságát vesztett bőrökre,  mely fantasztikus lifting hatású hatóanyag bombával látja el a bőrt.

A kezelés folyamata

A bőr kellő előkészítése után következik a bőséges mennyiségű pakoláskoktél felvitele, amit a szorosan megkötött gézlap, a hialuronsavtól nedvesített speciális arc formájú anyag és a fólia záró-nyomó hatása hivatott a bőr mélyebb rétegébe juttatni. Élképesztő mennyiségű hatóanyagot képes a bőr felvenni ezáltal!

A kezelés után a ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik, a hatás hosszan tartó! A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Javul a bőr regenerációs képessége. A kezelésben lévő tripeptidek serkentik a kollagén-termelődést, a FEC-liposzómák pedig javítják a bőr mikrokeringését.

Ráncok nélkül: A Belico COCON exkluzív kényeztetésével

13500Ft/alkalom