Kezelés zsíros, problémás bőrre 2017-05-24T07:30:10+00:00

Arctisztítás mitesszeres, zsíros bőrre, nem csak tiniknek

Jó hír tinédzsereknek és mindazoknak, akiknek arctisztításra van szükségük: nem lesznek napokig “pöttyösek”, erről jómagam és a Belico kozmetikumok is gondoskodnak.

Sajnos sokaknak felnőtt korban is tinédzserkori mivoltára hasonlít a bőre, s ez bizony komoly problémát okozhat a mindennapi ápolt külső elérésében. Ekkorra, többen feladják a különböző csodákat ígérő, reklámozott kozmetikumok kipróbálását és megunják az eredménytelennek bizonyuló kozmetikába járást, pedig a megoldás kézenfekvőbb mint gondolnánk. A “titokra” minden esetben fényt derítünk, adj magadnak még egy lehetőséget!

A kezelés célja:

A bőrlégzés helyreállítása, a mitesszerek, grízek eltávolítása, a gyulladások megszüntetése, a pórusok és a bőrfelszín alapos tisztítása, a nedvesség pótlása.
Az arcápolás során használt hatóanyagok  szabályozzák a faggyútermelést, megszüntetik a bőr zsíros fényét, pótolják a bőrben a vízhiányt.
A kezelés után a bőr simává, tisztává válik, egyszerűen fellélegzik!

Mi az oka a sok csalódásnak?

Az, hogy senkitől nem kaptak személyre szabott otthoni bőrápoló programot, senki nem hívta fel a figyelmüket arra, mennyi komedó-/mitesszerképző anyag rejtőzik egy problémás bőrre kifejlesztett kozmetikumban és a legtöbben a havi egy arcápolástól várták a csodát!

Mi hát a megoldás?

  • bőrbarát kozmetikumok használata, az INCI alapján engedélyezett összetevőkkel
  • személyre-szabott, “betanított” és kontrollált otthoni, napi bőrápolás
  • évente 1-2 AHA-gyümölcssavas hámlasztás
  • többrétegű, mélyreható liposzómák alkalmazása
  • a fenti pontok betartása mellett, már valóban látványos és tartós javulást hozó havi 1 szalonkezelés

Arctisztítás mitesszeres, zsíros bőrre masszázzsal

8900Ft/alkalom

Arctisztítás mitesszeres, zsíros bőrre masszázs nélkül

6900Ft/alkalom